Voorstelling 2009  
Voorpagina
Foto's 2009
 

Vals plat

Achiel walgt van alles wat met auto's te maken heeft. En dat is niet alleen voor zijn vrouw Marie en hun twee dochters een groot probleem. Ook de bezoekers moeten telkens op 200 meter van het huis parkeren, om daarna door weer en wind de heuvel op te klimmen. Iedereen is het erover eens dat hier dringend verandering in moet komen, maar Achiel bezwijkt niet .    De mensen in zijn omgeving weten echter niet dat Achiel kampt met vitaliteitsproblemen. Stiekem schakelt hij z'n vriend Charel in, een gebuisde apotheker die als hobby experimenteert met preparaten voor duivenmelkers en wielrenners. En en ander loopt echter niet zoals gepland. De volgende morgen staat Achiel immers op met de uiterlijke kenmerken van een vrouw ......

De vaganten spelen op vrijdag 6, zaterdag 7, zondag 8, vrijdag 13 en zaterdag14 november 2009, telkens om 20 uur in het Gemeenschapscentrum Tentakel, Kneuterweg 2 in Zonhoven. Op woensdag 11 november is er nog een speciale seniorenvoorstelling.

Kaarten kosten 7,50 euro aan de kassa of 7 euro in voorverkoop. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen. Senioren betalen 5 euro. Reserveren kan op het nummer 011 - 81 45 21 of 0477 - 51 89 10 van Georgette Schepers . 

Foto's: Danny Migalski

Klik hier voor de volledige fotoreportage van de voorstelling 'Vals Plat'